JE LOOPT VAST...

​​Je voelt steeds meer onvrede, je voelt je niet gelukkig. Je praat niet over je gevoelens.

Je lichaam zegt steeds vaker: NEE. Is het de stress of zijn het de kilo’s?
Er heerst mentale mist en je ervaart fysieke ongemakken. Gaat het wel goed met je gezondheid?

Je hebt steeds vaker een kort lontje. Je bent niet fit, niet scherp en je ondergaat het leven.

Je denkt aan een coach, aan een professional. Maar op ellenlange zweverige praatsessies zit je niet te wachten.

Je zoekt iemand die je begrijpt, iemand die volkomen op de hoogte is. Iemand die nuchter, praktisch en to-the-point is zonder nonsens.

000

“Je verhoogt je basisniveau van geluk, heelt oude wonden, gaat beter om met stressproblemen, vindt harmonie en balans in werk, in relaties, in je leven. Je ontwikkelt innerlijke kracht, rust en geluk.”

000

Ruud van Oudenallen

Mijn aanpak

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. We kijken samen wat het beste past bij jouw situatie en doelen.

We stellen samen haarscherpe zinvolle doelen en ik begeleid je bij het nemen van de juiste afslagen. Echte keuzes wil je weloverwogen maken. Ik ben je klankbord, en je doet het zelf. Het resultaat is een groter bewustzijn, een fitter, gezonder en sterker leven, fysiek én mentaal.

De basis is altijd een evenwichtige relatie tussen brein, lichaam en gedrag, tussen denken, voelen en doen. Zonder zweverig gezwets. Praktisch, nuchter, to the point en geen nonsens. Maar we gaan het wel ook over gevoel hebben, want je wilt verder komen. 

Door te herkennen wat je van binnen denkt, voelt of verbeeldt, ontwikkel je strategieën om de kwaliteit van jouw leven te verbeterenIk gebruik verschillende (wetenschappelijk) onderbouwde technieken. Methodieken die vrij eenvoudig te leren zijn vrijwel meteen resultaat geven. Die zijn toe te passen bij allerlei soorten van stress: van het beheersen van angst tot het leveren van topprestaties. 

Methodieken en de verschillende vormen van coaching zijn nooit leidend. De persoon is leidend. We doen dan ook eerst een deep dive in wie je bent zodat ik je de beste begeleiding kan geven. Waar de een meer fysieke begeleiding nodig heeft, heeft de ander meer mentale handvaten nodig. 

Ik leer mijn klanten strategieën waarmee ze altijd controle hebben over hun lichaam en geest. De focus ligt altijd op duurzame resultaten. En een levensstijl die ook werkelijk is in te passen in hun dagelijks leven.

Het denkwerk is al gedaan voor je. Ik neem je mee en gedurende het hele proces hebben we intensief contact

We ontmoeten elkaar in persoon of online.

– ERKEND COACH –

Coach NLP Society

Ruud van Oudenallen

Ik ben Ruud

Vader. Man. Ondernemer. Veteraan.

Ik help vooral zelfstandigen, leidinggevenden & veteranen die vastlopen. Fysiek. Mentaal. Emotioneel. Ik breng je terug naar de basis van je menselijke natuur. Die klopt namelijk. Ik ben expert én ervarings-deskundige op het gebied van ondernemerschap, stress, burn-out en slapeloosheid.

Zie mij als betrokken, nuchter en praktisch. Maar ook open-minded: ik probeer alles uit wat lichaam en brein beïnvloedt. Ik vast, zwem in koud water, ga regelmatig de natuur in met mijn hangmat en geniet ook van het bourgondische leven. Ik mediteer dagelijks en zeg meteen ja tegen een parachutesprong. Ik vier het leven en leef een leven in balans.

En dat is precies wat ik wil voor mijn klanten: een fysiek en mentaal gezond leven dat gevierd wil worden. 

In balans.

Wat zeggen Ruud's klanten

Ruud heeft reeds velen begeleid naar een gezond en vervuld leven.

tim-buining
Krachtiger als atleet & man
De unieke coaching van Ruud heeft mij geholpen krachtiger te zijn als atleet & man. Ik heb mijn angsten op performance en persoonlijk gebied leren aanpakken, waardoor deze niet meer de overhand hebben op hoe ik mij voel en presteer. Binnen een korte tijd met de nodige input hebben de coaching sessies al echt een keerpunt betekend.
Tim Buining
Personal trainer
IMG_6431
Herstel krachtig en sterk afsluiten
Ruud heeft een hele authentieke en persoonlijke aanpak. Na een intens jaar met veel uitdagingen heeft Ruud mij de tools gegeven om de laatste fase van mijn herstel krachtig en sterk af te sluiten. Maatwerk, authenticiteit en oprechtheid zijn steekwoorden die passen bij Ruud en zijn aanpak.
Nick Tuhuteru
Sport Docent
Thomas Jansen
In korte tijd enorme stappen
Hoe vergroot je je veerkracht om de uitdagingen in het leven op te kunnen vangen is een vraag die centraal staat en Ruud heeft me uitstekend begeleid om tot een antwoord te komen. Met een aanpak die het hele plaatje in ogenschouw neemt heb ik met hulp van Ruud in korte tijd enorme stappen kunnen maken.
Thomas Jansen
Manager DevOps
Marc Ploegaert
Fijn persoon & vertrouwenspersoon
Advies in dagelijkse voeding, gewoonte patronen doorbreken, het 'resetten' van je onderbewustzijn. Daarvoor ben je bij Ruud aan het juiste adres. Fijn persoon en vertrouwenspersoon.
Marc Ploegaert
Engeneer

Veelgestelde vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen.

  • Business, carrière, privé
  • Gezondheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Chronische stress verminderen, oplossen
  • Fysieke, mentale, emotionele veerkracht
  • Stress coaching
  • Burn-out herstel en burn-out preventie
  • Emotionele controle
  • Effectief reageren op stressoren en ‘situaties’
  • Angsten, depressie, paniekaanvallen

Ondernemers, zelfstandigen en leidinggevenden die vastlopen, en de wil hebben om het anders te doen.

(Visited 1.140 times, 1 visits today)