15

minuten per dag

12

WEKEN

100%

TEVREDENHEID

100%

SUPPORT
Home / Programma’s / Uitgeslapen werkt beter

uitgeslapen werkt beter

Uitgerust en energiek de dag omarmen. Veel mensen tekenen ervoor. Het HeartMath ‘Uitgeslapen Werkt Beter Programma’ biedt krachtige handreikingen om je ‘batterij’ weer op te laden. Zodat je goed en gezond kunt blijven functioneren.

Het lichaam beschikt over een systeem, zeg maar een interne oplaadbare batterij, om energie op te slaan en te leveren. Daardoor kun je fysiek, mentaal en emotioneel goed functioneren.

Met een volledig opgeladen innerlijke batterij kun je ’tegen een stootje’ en kun je de uitdagingen op je pad makkelijker aan. Een van de belangrijkste bronnen om nieuwe energie op te doen – of je innerlijke batterij op te laden – is voldoende ononderbroken slaap te krijgen.

"POSITIEVE EMOTIES"

Ons hartritme wordt beïnvloed door onze emoties. En een coherent hartritme overdag beïnvloed onze slaap.

“Wetenschap toont aan dat positieve emoties als liefde, dankbaarheid en vreugde ons hartritme positief kan veranderen.” – Heartmath

samenhang

Slaap is een van de meest basale manieren waarop het lichaam zijn energieniveaus vernieuwt. Het ‘Uitgeslapen werkt beter’ programma van Ruud biedt de nodige handreikingen voor een gezonde en goede slaap.

Een belangrijke component uit het programma is het bereiken van een ‘Coherente’ toestand. Daarin houd je de energievoorraden van je lichaam op peil door het reguleren van stress en emoties. En dat heeft weer een positieve invloed op je slaap.

Andere voordelen van coherentie (samenhang): meer mentale focus en helderheid. Plus emotionele kalmte, vooral in uitdagende situaties. Lichaam, geest, emoties en zenuwstelsel werken dan optimaal, net als je hormoonstelsel en immuunsysteem.

000

“Onderzoek heeft aangetoond dat het trainen van coherentie direct verband houdt met met beter slapen.”
– Ruud van Oudenallen –
 
000

HET PROGRAMMA

WIE
Voor wie is het Programma geschikt
Het programma is geschikt voor iedereen die zijn of haar slaap wil optimaliseren. Val je moeilijk in slaap, wordt je tijdens de nacht vaak wakker of wordt je te vroeg wakker? Dan is dit programma geschikt voor jou.
WIE
Wat
Wat gaat het Programma je opleveren
Effectieve technieken om coherentie te vergroten en daardoor grip te krijgen op slaap, meer balans via een eenvoudige (wetenschappelijk onderbouwde) methode, zelfregulatie door een verbeterde hartritmevariabiliteit, een significante verbetering van slaapkwaliteit en een toename van fysiek, mentaal en emotioneel welbevinden door zelfsturing.
Wat
Waar
Waar volg je het programma
De 1 op 1 sessies volg je in Woerden of desgewenst op locatie. Verder doe je thuis of op werk dagelijks oefeningen.
Waar
wanneer
Wanneer geeft het programma resultaat
Bij het gedisciplineerd dagelijks uitvoeren van de oefeningen met de biofeedback apparatuur merken de meesten vrijwel meteen resultaat.
wanneer
hoe
Hoe werk het Programma
Deze training is een 1 op 1 training. De training omvat 7 sessies van 1 1/2 tot 2 uur, verspreid over drie maanden. Indien nodig wordt telefonisch of per mail contact gehouden.
hoe

OEFENEN IS VAN GROOT BELANG

Gedurende de trainingsperiode van is het noodzakelijk om dagelijks (minimaal) 15 minuten te oefenen. Resultaten zijn meteen merkbaar.

De meeste deelnemers gebruiken de techniek al snel automatisch om met alledaagse stress om te gaan. In de loop van de eerste weken worden de effecten steeds krachtiger merkbaar en na 3 maanden laten de meeste deelnemers minimaal 30% verbetering zien en deze zal alleen maar toenemen als men doorgaat met oefenen.

KENNIS MAKEN?

Als je interesse hebt in het programma dan kun je een vrijblijvende afspraak inplannen met Ruud. Wil je langskomen of liever eerst op afstand overleggen? Het kan beiden, is vrijblijvend en kost je 30min van je tijd. Ruud werkt met Zoom voor online kennismaking. Neem voor meer informatie contact op.

RUUD ONDERSTEUNT AMBITIEUZEN DIE VASTLOPEN

Dit is wat ze zeggen...

tim-buining
Krachtiger als atleet & man
De unieke methode van Ruud heeft mij geholpen krachtiger te zijn als atleet & man. Ik heb mijn angsten op performance en persoonlijk gebied leren aanpakken, waardoor deze niet meer de overhand hebben op hoe ik mij voel en presteer. Binnen een korte tijd met de nodige input hebben de coaching sessies al echt een keerpunt betekend.
Tim Buining
Personal trainer
Marc Ploegaert
Fijn persoon & vertrouwenspersoon
Advies in dagelijkse voeding, gewoonte patronen te doorbreken, het 'resetten' van je onderbewustzijn. Daarvoor ben je bij Ruud aan het juiste adres. Fijn persoon en vertrouwenspersoon.
Marc Ploegaert
Engeneer
IMG_6431
Herstel krachtig en sterk afsluiten
Ruud heeft een hele authentieke en persoonlijke aanpak. Na een intens jaar met veel uitdagingen heeft Ruud mij de tools gegeven om de laatste fase van mijn herstel krachtig en sterk af te sluiten. Maatwerk, authenticiteit en oprechtheid zijn steekwoorden die passen bij Ruud en zijn aanpak.
Nick Tuhuteru
LO Docent
ad8f8689-4cad-45fd-ade4-0977ce4a9e10
DOEN, DOEN, DOEN
De coaching heeft mij heel erg geholpen. Het was het laatste puzzelstukje wat ik nodig had om aan mezelf te werken. Door de fijne begeleiding en vertrouwen ben ik aan de slag gegaan met de effectieve oefeningen. Als ik het moeilijk had stond hij klaar om mij te motiveren om door te blijven gaan en het echt te blijven DOEN, DOEN, DOEN.
Luisa Jager Ortega
(Visited 188 times, 1 visits today)